Τελευταία ΝέαΟδικώς

Από Αθήνα: Από την Εθνική Οδό Ε75 από Αθήνα, περνάτε την Λαμία. Φτάνοντας κοντά στον Αλμυρό, στρίβετε δεξιά ακολουθώντας τις ενδείξεις για τον αερολιμένα.

Από Θεσσαλονίκη: Από την Εθνική Οδό Ε75 από Θεσσαλονίκη, περνάτε την Λάρισα και κατευθύνεστε προς Λαμία. Φτάνοντας κοντά στο Βόλο, περνάτε την Έξοδο "Βελεστίνο" και την Έξοδο "Αερινό" και συνεχίζετε ευθεία. Βρίσκετε την Έξοδο «Μικροθήβες» και 5 χλμ μετά θα δείτε στα αριστερά σας τις πινακίδες για τον αερολιμένα που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 2 χλμ από την Εθνική Οδο.

Από Ηγουμενίτσα-Ιωάννινα: Ξεκινώντας από Ηγουμενίτσα, προσπερνάτε τα Ιωάννινα και κατευθύνεστε προς Τρίκαλα. Περνάτε τα Τρίκαλα και έχετε κατεύθυνση προς Λάρισα. Περνάτε την Λάρισα και κατευθύνεστε προς Λαμία. Φτάνοντας κοντά στο Βόλο, περνάτε την Έξοδο "Βελεστίνο" και την Έξοδο "Αερινό" και συνεχίζετε ευθεία. Βρίσκετε την Έξοδο «Μικροθήβες». Στα 5χλμ βρίσκετε την διασταύρωση για τον Αερολιμένα της Ν.Αγχιάλου και στρίβετε δεξιά ακολουθώντας τις πινακίδες.

Από Πάτρα: Ξεκινώντας από Πάτρα κατευθύνεστε στην Ε55 για Ρίο. Περνάτε στο Αντίρριο. Από εκεί παίρνετε την Ε65 με κατεύθυνση Ναύπακτο, Άμφισα και βρίσκετε την σήμανση Ε75 με κατεύθυνση Λαμία-Λάρισα. Περνάτε την Λαμία. Φτάνοντας κοντά στον Αλμυρό, βρίσκετε την διασταύρωση για τον αερολιμένα της Ν.Αγχιάλου και στρίβετε δεξιά.   

Σιδηροδρομικώς

Φθάνετε με το τρένο από Αθήνα, Λάρισα ή Θεσσαλονίκη στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου. (Για δρομολόγια επισκεφθείτε την σελίδα www.ose.gr ή τηλεφωνήστε στο 1110). Από εκεί μπορείτε να μεταβείτε στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων που βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ. Από εκεί λεωφορεία μεταβαίνουν στον Αερολιμένα προγραμματισμένα έτσι ώστε να φθάνουν πριν από τις προγραμματισμένες πτήσεις.